Geweldig geslaagd Pulling en feest weekend!

18-05-2022

Wat hebben we genoten van een geweldig en heel erg druk weekend trekkertrek Leende

Vrijdagavond voor het eerst in de geschiedenis de NTTO op bezoek gehad, geweldige wedstrijd en mooie reacties van de deelnemers en bezoekers over de trekkertrek. Naderhand wist het Turboteam nog een leuk feestje te bouwen in de tent! We hadden niet gedacht dat deze avond al zo druk zou zijn.

Zaterdagavond begon het al snel druk te worden en zagen we dat er meer bezoekers dan ooit het evenemententerrein hadden kunnen vinden. De trucks waren dik tevreden met ons taaie kleibaantje en konden een mooie competitie neerzetten. Nog voordat de wedstrijd helemaal klaar was begon dj Siem maar ook Millstreet band de tent vast warm te draaien. Het duurde dan ook niet lang voordat de tent letterlijk en figuurlijk uit z'n voegen barstte!

Zondags staat vaak bekend als een gezellige familiedag, ook dit jaar was het gezelschap van 0 tot 99 jaar aanwezig! In de ochtend zijn we op tijd begonnen met de landbouwklassen. In de middaguren hebben we de sporttractoren weer aan de ketting gehad. In de felle zon was iedereen aan het genieten van het mooie weer, een lekker drankje, gezelligheid, spektakel en vooral dat alles weer mogelijk was na twee jaar thuis zitten! 
In de tent heeft dj Sylvie Thijs gezorgd voor de gezellige afsluiting! 

Een speciale editie om nooit te vergeten! We willen graag ook via deze weg iedereen hartelijk danken! Zonder sponsoren, deelnemers, publiek, artiesten, leveranciers en onze vrijwilligers hadden we nooit zo'n geweldige editie kunnen neerzetten! 

Tot volgend jaar! 2e weekend mei 2023!